Vreau să fiu Chef – câștigă un curs de bucătar

Asociația Create Yourself organizează în data de 7 octombrie, în București,  ediția a doua a concursului culinar Vreau să fiu Chef. Competiția este special dedicată pentru 10 tineri, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, care doresc să-și transforme pasiunea în profesie, dar nu au suficiente resurse financiare să facă acest pas.

Această competiție, plină de emoție și creativitate, le va oferi tinerilor șansa de a-și etala aptitudinile culinare și pasiunea pentru gastronomie. Drept recompensă, câștigătorul va fi răsplătit cu un curs profesional de bucătar, acreditat, în valoare de 6700 lei și o uniformă personalizată.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul?

  1. Înscrie-te aici la proba de bucătar;
  2. Participă la concursul care se va desfășura în data de 7 octombrie, în București, la Horeca Culinary School;
  3. Adu pasiunea și ambiția cu tine, care îți vor aduce victoria.

Pentru concursul de bucătar, te poți înscrie dacă ai absolvit cel puțin clasa a 10-a și ai vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

Cum se va desfășura concursul?

În ziua de 7 octombrie, tinerii vor fi invitați să-și etaleze abilitățile în arta culinară. Zece tineri entuziasmați de gătit, ne vor demonstra talentele lor în bucătărie alături de Chef Gabriel Gorgan.

Fie că este vorba de rețete tradiționale sau de inovații, fiecare participant va avea oportunitatea de a străluci și de a impresiona juriul.

Momentul culminant al acestui concurs culinar va fi desemnarea câștigătorului, care va fi recompensat cu un curs de formare profesională, acreditat ANC. Câștigarea acestui curs reprezintă atât oportunitatea de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile culinare, cât și un pas important spre o carieră în domeniul gastronomiei. Acest premiu va deschide câștigătorului uși către un viitor de maeștri bucătari. De asemenea, vor beneficia de sprijinul nostru pe acest drum transformator.

Iată doar câteva din beneficiile pe care le vei avea participând la această competiție:

  • Te vei bucura de o atmosferă vibrantă și interactivă;
  • Vei trăi momente valoroase de învățare și dezvoltare personală;
  • Îți vei face noi prieteni și amintiri neprețuite cu care să te mândrești;
  • Vei cunoaște și interacționa cu chefi bucătari adevărați;
  • Ai șansa de a câștiga premiul care te poate lansa într-o carieră de succes.

Concursul Vreau să fiu Chef se desfășoară în cadrul proiectului Descoperă și este organizat în parteneriat cu Dulce Bun , Horeca Culinary School și Atelierul la 4 ace.  Credem cu tărie că fiecare copil merită oportunitatea de a-și urma visele și de a-și explora potențialul într-un mediu sigur și stimulant.

Prin acest concurs culinar, ne dorim să oferim un mediu de dezvoltare și afirmare pentru tinerii talentați, care să le deschidă porțile spre oportunități de dezvoltare.

Vreau să fiu Chef – câștigă un curs de bucătar
Asociația Create Yourself organizează în data de 7 octombrie, în București,  ediția a doua a concursului culinar Vreau să fiu Chef. Competiția este special dedicată pentru 10 tineri, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, care doresc să-și transforme pasiunea în profesie, dar nu au suficiente resurse financiare să facă acest pas. Această […]
Descoperă Gastromentorship
🌟 Hai să facem o diferență împreună! 🌟 Te invităm să participi la un eveniment caritabil de mentorat pentru 40 de copii beneficiari ai proiectului nostru „Descoperă – Deschide drumul cunoașterii”. Dacă nu poți veni, contribuie la achiziția unui șorț de bucătărie personalizat, în valoare de 50 de lei și susține un copil să facă […]
Image by Freepik
REPERE pentru copiii instituționalizați
Întotdeauna există situații dificile în viață și alegeri pe care trebuie să le facem, iar pentru copiii instituționalizați acestea pot fi și mai complexe. Este important ca acești copii să aibă un sprijin și un ghid, care să-i ajute să-și găsească repere și să-și depășească dificultățile pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Pentru a veni în […]
Fii Moș Crăciun pentru o zi și descoperă farmecul sărbătorilor dăruind!
Anul acesta sărbătorește Crăciunul într-un mod diferit dăruind cadouri unor copii la care Moș Crăciun nu poate ajunge niciodată! Te invităm să participi la campania noastră Moș Crăciun pentru o zi contribuind prin donații, ajutându-ne să promovăm mesajul nostru sau venind să împachetezi dulciuri, hăinuțe și rechizite școlare alături de noi. Evenimentul nostru este un […]

Susține o cauză nobilă

Orice suma, oricat de mica este binevenita, ajută un copil aflat în dificultate.

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe