Iarna aceasta „Fii Moș Crăciun pentru o zi” și află cum poți dărui pentru 2000 de copii

Sărbătorile de iarnă ne duc mai mereu cu gândul la copilărie, cadouri și clipe petrecute în familie. În această perioadă ne adunăm în jurul valorilor care definesc cu adevărat spiritul Crăciunului, cu momentele sale magice de bucurie și altruism.

Campania umanitară „Fii Moș Crăciun pentru o zi” ne invită să ne alăturăm misiunii sale din acest an, de a aduce bucurie în viețile a 2000 de copii din localitățile izolate ale județelor Constanța, Teleorman și Dolj.

În inima orașului și în mijlocul agitației cotidiene, avem ocazia de a aduce speranță în viețile celor care se confruntă cu provocări și lipsuri materiale. Prin gestul nostru, putem deveni, într-un fel, părtași la povestea fiecărui copil care va primi un cadou și va simți magia Crăciunului.

Cum te poți implica?

Donează geci, ghete de iarnă, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile, dulciuri sau produse de igienă, în perioada 11-16 decembrie, la Biblioteca Națională a României, bd. Unirii nr. 22. Voluntarii campaniei vor fi acolo și te așteaptă zilnic între orele 10:00 - 20:00. Este important ca donațiile aduse să fie într-o stare bună și sortate, nu trebuie neapărat să fie noi. 

Alătură-te echipei de voluntari și contribuie la procesul de sortare a produselor și pregătirea cadourilor în perioada 11-22 decembrie. Accesează site-ul campaniei pentru a descoperi toate opțiunile disponibile de implicare și înscrie-te pentru activitățile care ți se potrivesc cel mai bine abilităților și disponibilității tale. 

Participă la Maratonul de turtă dulce și oferă o mână de ajutor la prepararea dulciurilor. Indiferent dacă ai experiență în arta cofetăriei sau ești un începător entuziast, sub îndrumarea unui cofetar iscusit, vei lua parte la pregătirea a 2000 de biscuiți pentru cadourile care vor ajunge la copii. Pentru a-ți asigura un loc la maraton, înscrie-te aici.

Bine la puterea a  doua: cumpără produse din magazinul lui Moș Crăciun și bucură-i pe cei dragi cu un cadou special realizat manual de meșteri locali. Fiecare achiziție devine nu doar un cadou memorabil, ci și o formă de implicare directă în susținerea campaniei.

Fii parte din poveste și alătură-te acestei călătorii pline de generozitate. Fiecare copil merită să trăiască căldura Crăciunului, iar noi putem transforma acest gând în realitate.

Iarna aceasta „Fii Moș Crăciun pentru o zi” și află cum poți dărui pentru 2000 de copii
Sărbătorile de iarnă ne duc mai mereu cu gândul la copilărie, cadouri și clipe petrecute în familie. În această perioadă ne adunăm în jurul valorilor care definesc cu adevărat spiritul Crăciunului, cu momentele sale magice de bucurie și altruism. Campania umanitară „Fii Moș Crăciun pentru o zi” ne invită să ne alăturăm misiunii sale din […]
Vreau să fiu Chef – câștigă un curs de bucătar
Asociația Create Yourself organizează în data de 7 octombrie, în București,  ediția a doua a concursului culinar Vreau să fiu Chef. Competiția este special dedicată pentru 10 tineri, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, care doresc să-și transforme pasiunea în profesie, dar nu au suficiente resurse financiare să facă acest pas. Această […]
Descoperă Gastromentorship
🌟 Hai să facem o diferență împreună! 🌟 Te invităm să participi la un eveniment caritabil de mentorat pentru 40 de copii beneficiari ai proiectului nostru "Descoperă – Deschide drumul cunoașterii". Dacă nu poți veni, contribuie la achiziția unui șorț de bucătărie personalizat, în valoare de 50 de lei și susține un copil să facă […]
Image by Freepik
REPERE pentru copiii instituționalizați
Întotdeauna există situații dificile în viață și alegeri pe care trebuie să le facem, iar pentru copiii instituționalizați acestea pot fi și mai complexe. Este important ca acești copii să aibă un sprijin și un ghid, care să-i ajute să-și găsească repere și să-și depășească dificultățile pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Pentru a veni în […]

Susține o cauză nobilă

Orice suma, oricat de mica este binevenita, ajută un copil aflat în dificultate.

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe