Cine suntem

„Omul încearcă o viață întreagă să-și găsească adevăratul sine, când de fapt, ceea ce trebuie să facă este să și-l creeze!”

Construim o lume în care fiecare copil are acces liber şi egal la educaţie de calitate, în care puterea modelului pozitiv domină și în care fiecare tânăr își poate urma vocația.

Punem cărămidă peste cărămidă la construcția educației active, permanent exersate, pentru șansa la o viață demnă a copiilor din România.

Ne găsim bucuria în ochii fiecărui copil care pleacă inspirat de la o întâlnire cu mentorii, sau care vine cu entuziasmat către noi pentru a ne povesti ce chestii noi a învățat.

Valorile noastre

COOPERARE

...individual suntem o picătură, împreună suntem un ocean.

ȘANSE EGALE

…pentru că este un drept fundamental al fiecărui copil.

EDUCAȚIE

…pentru o prețuim și îi dedicăm cea mai mare atenție.

EMPATIE

…putem înțelege o persoană după ce „mergem un kilometru în pantofii săi”.

Misiune

EDUCAȚIA și posibilitățile pe care ea le oferă vin în culori și forme diferite, iar noi avem grijă să le croim după măsurile fiecărui tânăr, în special acolo unde resursele sunt mai puține.

Credem în puterea educaţiei non-formale, în deprinderea de abilităţi practice încă din timpul şcolii şi în latura vocaţională a educaţiei.

Și cel mai important, oferim grijă, respect şi tratament egal, astfel încât orice copil să aibă şansa de a deveni un adult echilibrat, stăpân pe propriul destin şi parte activă a procesului de schimbare în mai bine al societăţii.

Statut și rapoarte

STATUTUL ASOCIAȚIEI

RAPORT DE ACTIVITATE

IMPLICĂ-TE ACUM

Donează!

Ceea ce pentru tine poate reprezenta doar o ieșire în oraș, pentru un copil poate fi o șansă, o speranță pentru mai bine.

Spune DA educației și susține accesul la educație a copiilor din mediile defavorizate.

Copii ajutați în 2022

0

Donații primite (euro)

0

Alătură-te ca partener!

A fi partener al asociației înseamnă să crezi în educație.

Împreună putem contribui la o societate mai bună prin investițiile pe care le facem astăzi în educația fiecărui copil.

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe