Martie începe cu Mărţişoare şi se termină cu copaci înfloriţi şi gânduri de vacanţă.
La Asociaţia Create Yourself Martie a început cu mărţişoare și quilling pentru mame, prietene, profesoare şi alte doamne şi domnişoare dragi nouă. Martie pentru copii din jurul cantinei sociale Filaret, ce provin din familii defavorizate, a început cu fire roşii şi albe împleticite în formă de inimioare.
A continuat frumos cu felicitări alese de tot soiul, care mai de care creative şi pline de viaţă şi culoare, numai bune de oferit mamelor dragi. Voluntarii şi-au amintit şi ei că mama tot mama rămâne şi în viaţa de adult şi au pus umărul la treabă alături de copii pentru confecţionarea felicitărilor. Inimioarele de la 1 Martie s-au transformat în mesaje de iubire către „mama” sau „mami”, după preferințe.
Au venit ploile primăvăratice și lungi dar asta nu a împiedicat nici copiii, nici voluntarii, nici părinții să iasă duminicile din casă și să vină pe vânt si umezeală la Asociația Create Yourself. Noroc că suntem în centru și că se poate ajunge ușor la noi! Noroc cu cizmele de cauciuc și umbrelele colorate!
Încheiem prima lună de primăvară cu ateliere dansante și noi cunoștințe despre energie și electricitate și nu e nicio păcăleală când spunem că pășim in Aprilie încărcați de energie pozitivă, gânduri bune, inimi fericite și noi informații utile împărtășite cu cei mici.
Beatrice Croitoru, voluntara care face tot acest atelier posibil ne-a oferit și ea un testimonial câtse poate de cuprinzător pentru totce înseamnă Edu SUPORT. Mai jos sunt cuvintele ei frumoase:
„Copiii au nevoie de repere si de informații, pentru a se dezvolta armonios si pentru a-și putea alege singuri viitorul. Sunt influențați direct de oamenii și mediul ce îi înconjoară. La fel de înfluentă este și informația care ajunge la ei, precum și de mijloacele prin care aceasta este transmisă. Aici intervenim noi, voluntarii Asociației Create Yourself, în cadrul atelierelor de duminică. Ajutăm copiii din mediile vulnerabile din București prin clarificarea și completarea informațiilor primite la scoală și prin sprijinul dezvoltării abilităților creative.
Copiii devin ceea ce li se spune că sunt, de aceea încercăm să îi încurajăm să fie dechiși, să aibă încredere în ei, să fie responsabili, să fie empatici și să își cunoască drepturile în societate. Cu multa dăruire, reușim să punem câteva cărămizi la baza viitorului lor.”